Rólam

 

Nyílászárók és árnyékolástechnika, a kezdetektől…

Tóth Tibor vagyok. 1993 óta van jelen az életemben a nyílászáró, az árnyékolástechnika. Akkor még elég kezdetleges volt ez a szakterület. Fa ablak, műanyag redőny, műanyag reluxa volt a teljes kínálat. Ekkor kezdődött másodállásban az értékesítési pályám „ablakos, redőnyös” vonalon. Párhuzamosan ez mellett egy nagy múltú biztosítási cégnél voltam főállású üzletkötő, ahol összességében 24 évet töltöttem el.

8 évvel ezelőtt felkérést kaptam, egy dinamikusan fejlődő ablakgyártól, miszerint szívesen vennék a segítségem a felfutóban lévő viszonteladói hálózatuk kialakításában. Átnyergeltem erre a területre, mint területi képviselő. Jelenleg is napi 8-10 órát vagyok kint az értékesítési partnerek és vásárlók között. Rengeteg információ csapódik le nálam, ezért nagyon tisztán látom ezt a piaci szektort minden gondjával, bajával, megoldási lehetőségeivel.

Úgy gondoltam itt az ideje segítő jobbot nyújtani a vevőknek ebben a sűrű piaci helyzetben. Nagyon sokan vannak, akik szinte nulla információval vágnak neki az ablakcserének. Ők egyetlen egy szempont alapján döntenek: Mennyibe kerül?

Ez az esetek többségében sajnos kevésbé jó eredménnyel zárul, de akkor már késő. Így lesz az olcsó termékből drága végeredmény. A lehetőség ettől kezdve mindenki számára adott, hogy a megfelelő információk birtokában a legjobb döntést hozza meg.

Ehhez pedig a legfontosabb tudnivalókat megtalálod a letölthető e-bookomban itt!

Üzenetet írnál?

Ha kérdésed van vagy segítséget kérnél a nyílászárókkal kapcsolatban, írj nekem ezen az űrlapon és örömmel segítek!